Altijd geopend
Veilig en flexibel betalen

Aanmelding nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
 

Betalingsmogelijkheden

Betalen kunt u bij ons veilig door middel van een overboeking, contante betaling, iDeal, Acceptgiro, en Credit Card.  Ook voor onze buitenlandse klanten hebben wij diverse betaalopties.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten vermeld, inclusief eventuele verzendkosten. De betaling is mogelijk op de volgende manieren:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Overschrijving

Vooruit betaling middels een overschrijving per bank of giro. U kunt het bedrag met vermelding van het ordernummer overschrijven naar rekening  NL33ABNA0538082828 t.n.v. Palsma Trading te Oudemirdum, waarna de bestelling, na ontvangst van de betaling, direct zal worden verstuurd. Vergeet u niet het ordernummer te vermelden?

Met Acceptgiro via AfterPay

Met AfterPay kunt u veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen
na ontvangst van het door u bestelde product. AfterPay maakt gebruik van een digitale acceptgiro die u per mail ontvangt. AfterPay voert voor ModeVoorKids.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen. U kunt bij ModeVoorKids.nl betalen met een digitale acceptgiro (verstuurd via e-mail) tot een bedrag van € 300,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor  meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Paypal

Paypal is een veilige en zeer eenvoudige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Via Paypal betaalt u via uw bank, creditcard of uw tegoed op uw Paypal-rekening. Aan een Paypal account is een bank- of girorekening van uw eigen keuze gekoppeld. U kunt vanuit uw eigen bank of giro geld bijstorten op uw Paypal rekening, of ontvangen geld van uw Paypal rekening terugstorten naar uw eigen bank- of girorekening. Nog geen PayPal Account? Ga naar www.paypal.nl en selecteer het type account dat het beste bij u past.

Contant

Ook is het mogelijk om uw bestelling contant te betalen bij afhaal op De Flechtreed 53 te Oudemirum.

Credit Card

U kunt betalen met Visacard en Mastercard.

Betalingen vanuit het buitenland

U kunt betalen met uw creditcard of via DirectEbanking, voor onze klanten uit Belgie bieden wij ook de mogelijkheid te betalen via Mister Cash. Voor onze klanten uit Duitsland bieden wij ook de mogelijkheid te betalen via Giropay.  U kunt het bedrag natuurlijk ook overschrijven naar het rekeningnummer zoals vermeld op uw orderbevestiging, ovv van het bestelnummer.

IBAN: NL33ABNA0538082828
BIC: ABNANL2A

Adres en Contact

Modevoorkids.nl is opgericht op 1 april 2008
Ons vestigingsadres is:
De Flechtreed 53
8567 KC te Oudemirdum
Contact