Altijd geopend
Veilig en flexibel betalen

Aanmelding nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
 

Gratis Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourprocedure

Als een artikel niet aan je wensen voldoet, dan kun je het gratis ruilen of retourneren (binnen Nederland). Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een retour aanvraag doen via de website. 
Als je de gehele bestelling retourneert, worden de in rekening gebrachte verzendkosten ook terugbetaald. Behoud je een deel van de bestelling, dan wordt het bedrag van de geretourneerde artikelen terugbetaald. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst crediteren.

Retour aanvragen:

Als je een account hebt log dan in en ga naar 'mijn modevoorkids.nl', vervolgens ga je naar 'bestelgeschiedenis' waar je via de zoekfunctie je bestelling op kunt zoeken.
Klik op het bestelnummer en je krijgt de bestelling op het scherm te zien. Klik op de knop retour aanmaken of scroll naar beneden en je kunt het (de) artikel(en) aanvinken welke je wilt retourneren. Geef de reden van retour aan en welke actie je wenst (bv een maat groter), klik vervolgens op 'maak' en je retouraanvraag is gedaan en wordt in behandeling genomen. 

Als je geen account heeft, stuur ons dan een email  met daarin vermeld je factuurnummer en welke artikelen je wilt ruilen/retourneren.

De aanvragen worden normaal gesproken binnen 24 uur behandeld, je ontvangt hiervan een email.
Je kunt via de knop retouren de status volgen van je retouraanvraag (alleen als je een account hebt aangemaakt met inlognaam en wachtwoord).

De artikelen dienen in originele staat van verzending te zijn, voorzien van de aangehechte labels en zo mogelijk in originele verpakking worden geretourneerd. 

Je ontvangt van ons een verzendetiket via email, welke je uitprint en waarmee je het pakje gratis retour kunt sturen. Je kunt het pakje vervolgens afgeven bij de GLS Pakketshop van jou keuze.

Adres en Contact

Modevoorkids.nl is opgericht op 1 april 2008
Ons vestigingsadres is:
De Flechtreed 53
8567 KC te Oudemirdum
Contact